Boeken

 

Je zou er wel een boek over kunnen schrijven? Dat kan zeker! En VerhalenVangers kan je helpen het echt mogelijk te maken. Op deze pagina staan de boeken van een aantal schrijvers die het gelukt is. Klik op de cover om te zien waar het boek te koop is.

 • Viola – Ingeborg de Buijzer

  Ingeborg schrijft over haar vrouw: kunstenares Viola Onderdelinden, hun leven samen en Viola’s veel te vroege dood. Ingeborg: ‘Het gaat niet over ziek zijn, het gaat over leven. Na haar dood leek de stilte mijn enige houvast. Daar was ruimte voor herinneringen aan alle mooie en waardevolle momenten samen. Ik ben ze op gaan schrijven, eindeloos gaan opschrijven.‘ VerhalenVangers speelde een ondersteunende rol bij het tot stand komen van dit ontroerende boek, met prachtige illustraties van Viola zelf.

 • Een leven lang poep – Rob van Loon

  Ruim 47 jaar verzorgde Rob van Loon o.a. olifanten, tijgers, giraffen, okapi’s en mensapen in diverse dierenparken in Nederland en in het buitenland. In dit boek heeft hij zijn ervaringen bijeen gebracht. Het is een bijzondere, waargebeurde reis geworden, gezien door de ogen van een bevlogen verzorger. Bij VerhalenVangers volgde Rob de cursus ‘Een Heel Verhaal’ deel 1 en 2, aangevuld met individuele begeleiding en ondersteuning. Ook de groep bleef elkaar steunen tot het af was!

   

 • Als de bloesem valt… – Liesbeth de Vos

  Het verhaal van hoofdpersoon Marleen dekt eerste, tweede en derde generatie sinds WO II. Waarin haar moeder het jappenkamp overleefde en haar zoon een enorme liefde ontwikkelde voor Japan en er zelfs is gaan wonen. Op basis van haar eigen verhaal, hier tussenin, schreef Liesbeth de roman ‘Als de bloesem valt…’ Het is uitgegeven door Uitgeverij van Warven, gepresenteerd op 22 juni en nu te koop! Klik op de cover om te kijken waar. Ook Liesbeth volgde de cursus ‘Een Heel Verhaal’ deel 1 en 2, aangevuld met individuele begeleiding van VerhalenVangers en veel steun van de groep waarin ze begon.